home
 
Presentprenumerationer

En prenumeration på en tidskrift som du har beställt via prenumerationsservice.se är en utmärkt present till både vänner och familj.

Välj en tidskrift ur vårt omfattande urval och hur länge prenumerationen ska gälla. Vi skickar ett presentkort, som du kan lämna över till någon som du vill ge bort en prenumeration till!

PrenumerationsService.se erbjuder lägre priser på många av de populäraste tidskrifterna! Allt du behöver göra är att välja tidskrift; allt annat sköter PrenumerationsService.se om! Om du ger bort en prenumeration ger du bort en present som kommer varje vecka eller månad, beroende på vilken tidskrift du har beställt!

När du har slutfört din Internetbeställning kommer vi att fakturera dig för prenumerationen och arrangera så att mottagaren får sin presentprenumeration. Vi skickar också ett presentkort till dig (som ska ge bort presenten), som du kan lämna över till den du vill ge prenumerationen till!

Om du inte vill beställa via Internet kan du ringa vårt kontor mellan 9.00 till 15.00 måndag till fredag, så hjälper de som jobbar i kundtjänst dig gärna.

Nästa gång någon frågar dig vad du skulle vilja ha i present kan du tipsa dina vänner och din familj om prenumerationsservice.se och berätta vilken tidskrift du skulle vilja ha!