home
 
Vanliga frågor (FAQ)

Kan jag köpa lösnummer av tidningar här?
Hur går det till att handla här?
Måste jag betala något nu?
Hur lång tid tar det innan jag får det första numret av tidningen?
Hur fungerar det att ge bort en tidningsprenumeration?
Har ni ett presentkort för gåvoprenumerationer?
Hur gör jag adressändring?
Kan jag köpa lösnummer av tidningar här?

Nej, det kan du inte. Vi säljer bara prenumerationer!Hur går det till att handla här?

Det är ovanligt enkelt. När du hittat en tidning som du gillar trycker du på 'Prenumerera' eller 'Ge bort' och följ instruktionerna på dom följande sidor. Så fort vi får din beställning skickar vi dig ett inbetalningskort. När vi har mottagit din betalning kontaktar vi tidningen, som sätter igång prenumerationen.Måste jag betala något nu?

Nej. Du betalar med ett vanligt inbetalningskort som skickas hem till dig.Hur lång tid tar det innan jag får det första numret av tidningen?

på Newsweek, TIME och The Economist startar inom 3-4 veckor.

Brittiska och franska tidningarna: Starter vanligtviså innom 6-10 veckor efter betalning.

Amerikanska tidningarna: På National Geographic och Scientific American kan du få vänta 12-16 veckor efter betalning tills du får det första numret. I samtliga fall finns det inget sätt att sätta igång prenumerationen snabbare – det är samma industristandard för leveranstiderna som gäller över hela världen.

På den enskilda tidningens beställningssida kan du se hur lång leveranstiden är för just den titeln.Hur fungerar det att ge bort en tidningsprenumeration?

Trycker du på knappen "Ge bort” så får du fylla i adressuppgifter både för dig själv och för personen som du vill ge prenumerationen till. Räkningen skickas sedan hem till dig - och tidningen till din vän.Har ni ett presentkort för gåvoprenumerationer?

Ja, det har vi. Vi skickar dig ett presentkort som du kan överlämna till gåvomottagaren. En idé är också att köpa det aktuella numret av tidningen i en vanlig butik. Det kan du slå in och överlämna.Hur gör jag adressändring?

Välj 'Adressändring'