home
 
Sida:  1 2 3 4 5 >
National Geographic
Rapporterar om olika frågor som världen står inför i dag, som energi- och miljöfrågor.
National Geographics artiklar omfattar alla olika delar av jordklotet och undersöker allt ända ut i rymden och ner i oceanernas outforskade djup. Tidningen rapporterar om olika frågor som världen står inför i dag, som energi- och miljöfrågor. De vetenskapliga artiklarna tar upp ämnen som upptäckten av fossil av den första människan till dagens elektroniska chip och ny biologi.
Utkommer Varje månad Leverans inom 12 - 16 Veckor
Språk Engelska
12 Nummer (ett år) SEK 395.00
36 Nummer (tre år) SEK 1175.00
Scientific American
Spännande läsning om förändringens vindar samt spekulationer om vetenskapens möjligheter och evidens i det nya millenniet.
Scientific American är en överraskande dynamisk tidning där forskare och Nobelpristagare presenterar sina upptäckter och rapporter. Här kan man också läsa intressanta inlägg och artiklar av experterna utanför vetenskapsområdet. Tidningen innehåller spännande information och spekulationer om vetenskapens möjligheter och evidens i det nya millenniet. I varje nummer får läsaren ta del av viktiga händelser inom områden som medicin, teknik, energi, miljö och ekonomi samt mycket mer.
Utkommer Varje månad Leverans inom 12 - 16 Veckor
Språk Engelska
12 Nummer (ett år) SEK 555.00
36 Nummer (tre år) SEK 1500.00
24 Nummer (två år) SEK 1030.00
Time International
Skriver om alla möjliga områden som medicin, vetenskap och sport.
Time har tillägnat sig ryktet som världens bästa nyhetsmagasin. Time förtydligar och förklarar betydelsen av händelser som andra tidningar bara rapporterar om. Tidningen har världens största heltidsanställda redaktion och skriver om alla möjliga områden som medicin, vetenskap, sport, musik, konst, teater och litteratur, ekonomi, näringsliv och juridik.
Utkommer Varje vecka Leverans inom 3 - 4 Veckor
Språk Engelska
35 Nummer SEK 505.00
52 Nummer (ett år) SEK 750.00
162 Nummer (tre år) SEK 2249.00
Sida:  1 2 3 4 5 >