home
 
Alla tidskrifter ListaTitlarInformationOmslag
Sida:  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 > >>
Architectural Record
Ger en fördjupad syn på olika tekniker.
Alla nummer av tidskriften tar upp flera olika projekt från hela världen. Den innehåller inspirerande och effektfulla bilder, arkitektritningar, avslöjande reportage om arkitekter och deras kunder, artiklar om byggnadsvetenskap och digital teknik och viktiga personer och produkter. Varje månad kan du dessutom jämföra några olika exempel på samma typ av projekt i serien Building Types Studies. Och varje kvartal innehåller tidningen ett avsnitt med spännande reportage om nyskapande belysningsprojekt och tips på ljussättning. I varje nummer av Architectural Record finns dessutom alltid en teknikartikel där stora och små framgångsrika företag delar med sig av sina idéer och erfarenheter. Börja prenumerera i dag så får du se själv varför Architectural Record har varit den ledande arkitekttidskriften under 110 år.
Utkommer Varje månad Leverans inom 4 - 8 Veckor
Språk Engelska
12 Nummer (ett år) SEK 1800.00
Architectural Review
Describes and explains the most important ideas
Architectural Review beskriver och förklarar de viktigaste idéerna och utvecklingen i världen, från arkitektur och inredning till produktdesign. Exempel på teman: Paris - de stora projekten, trädgårdar, high-tech, museer och gallerier, transport, byggnader, ny stadsbyggnation.
Utkommer Varje månad Leverans inom 6 - 10 Veckor
Språk Engelska
12 Nummer (ett år) SEK 1655.00
BBC Gardeners' World
Storbritanniens största trädgårdstidskrift.
BBC Gardeners' World är Storbritanniens största trädgårdstidskrift, där kända personer från olika trädgårdsprogram i tv och radio delar med sig av sin kunskap. I varje färgsprakande nummer finns mängder av information och tips om hur man lyckas i trädgården.
Utkommer Varje månad Leverans inom 6 - 10 Veckor
Språk Engelska
12 Nummer (två år) SEK 1160.00
Sida:  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 > >>